Hoe werkt Atelier3P voor u?

Wilt u als bedrijf, maatschappelijke organisatie, gezin of individu actief zijn met het vergroten van de kwaliteit van leven?

Dan heeft Atelier3P u iets te bieden. In één van de gebouwen of in het educatief tuinencomplex. Maar ook projectgericht op locatie in Gemert-Bakel en omgeving.

  • Bezoekers (individueel, groepen, gezinnen, kinderen) aan onze terreinen en gebouwen komen graag bij ons voor een rondleiding of wandeling over de educatieve tuinen. Of voor een cursus of activiteit over natuur, tuinieren, landschap of duurzaam consumeren. Maar ook voor beleven en leren op het middeleeuws erf. Of voor een (h)eerlijk en duurzaam drankje of lunch/diner in het café-restaurant. En uiteraard voor inspiratie, advies of ondersteuning bij vragen en initiatieven voor duurzaam wonen en leven.
  • Bedrijven, overheden en organisaties weten Atelier3P te vinden voor professionele en deskundige hulp bij de ontwikkeling, realisatie en begeleiding van duurzame projecten (energie, afval, MVO, voedsel, etcetera). Om uw duurzame projectdoelstellingen te realiseren, zullen we vooral letten op educatie en communicatie met de doelgroepen. Atelier3P zet daarvoor aangesloten zelfstandige ondernemers in, maar ook haar uitgebreide netwerk en gevarieerde faciliteiten.
  • Maatschappelijke organisaties en vrijwilligers krijgen Atelier3P als thuisbasis. Groepen die met natuur, landschap en duurzaamheid actief zijn, krijgen in het gebouw en de tuinen hun ontmoetingsplek. Van hieruit ontplooien ze uiteenlopende activiteiten. In de tuinen en op het middeleeuws erf zijn (gewaardeerde) vrijwilligers actief. Zij helpen ook bij de realisatie van duurzame projecten in Gemert-Bakel. Voor weer anderen biedt Atelier3P een werkervaringsplek en of een opstap naar de arbeidsmarkt.

U ziet, in alle activiteiten van Atelier3P – People Planet en Prosperity is er aandacht voor maatschappelijk betrokken ondernemen, sociale duurzaamheid, educatie en duurzaam consumeren. Neem contact op.

>>>Volgende pagina.

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS