Geluksroute Gemert-Bakel

Waar word je gelukkig van en wil je dat delen?
Die simpele uitnodiging is de basis van de Geluksroute, en elk antwoord is welkom.

De uitnodiging van de Geluksroute is voor iedereen, dat wat jou oprecht geluk brengt is welkom. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg.

Zo ontstaat een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. Geluksbrengers delen hun geluk, en geluksplukkers komen daar van genieten, zo laat je samen in het moment het geluk geboren worden.

Voor meer info klik op de plattegrond…

geluksroute-home

Wat beweegt initiatiefnemer Terry van de Vossenberg om te starten met Geluksroute Gemert-Bakel?

“Mijn verlangen komt voort uit het persoonlijk mogen ervaren dat geven gelukkiger maakt dan ontvangen. Dat vanuit het delen kruisbestuiving ontstaat.
Waar geluk zit hem vaak in kleine dingen. In de ontmoeting, de begroeting, in aandacht en erkenning voor die kleine dingen van elkaar en de omhelzing.

De huidige geld-afhankelijke maatschappij legt een sluier over dit waardebesef. De geluksroute kan die sluier oplichten en dat geluks-bewustzijn bij meer mensen extra leven inblazen.

Daar wordt ik gelukkig van…”

 

Geluk is maakbaar. Bouw je mee?

De geluksroute heeft veel diepgang in zijn ‘simpelheid’. Het, met aandacht, omdoen van een armbandje bij een geluksplukker waarop staat: ‘het geluk omarmt mij’ is zo’n voorbeeld. het geluk omarmt mijMenigeen is hierdoor diep geraakt.

Maar die diepgang zit ‘m niet alleen in de Geluksroute zelf. Het begint hier, nu bij jou… Het voorbereiden van de Geluksroute in Gemert-Bakel is een reis op zich. Een reis waarin je jezelf steeds blijft vragen: waar word ík gelukkig van? Dat mag de leidraad zijn in dit proces. Maar ook: loslaten wat niet als vanzelf gaat, ontvangen wat er IS en niet persé méér willen.

Soms betekent het ook: “iets” in jou een aai over de bol geven en vragen of hij/zij weer buiten wil gaan spelen. Want het klinkt wel mooi om te zeggen: ‘IK ORGANISEER de Geluksroute’ maar hiermee ga je voorbij aan de visie, de oorsprong.
De geluksroute mag zichtbaar worden en zo ONTSTAAN.

Je bent als ‘coördinator’ of ‘kernteam-lid’ dus geen organisator maar aanjager, initiator… Want je helpt de weg vrij te maken voor dat wat mag gaan ONTSTAAN. Met jouw CREATIEKRACHT in plaats van ORGANISATIEtalent. Geluksroute is co-creatie ten top.

Geluksroute Nederland deelt graag ervaringen met ons. Het is van belang dat de visie van de Geluksroute gevoeld en gevolgd wordt en we gunnen iedereen een mooie reis hierin!

to-do-lijst-taken-taak-verkleindNeem dus de tijd om dit goed te lezen en jouw JA te versterken. Want als jij het vanuit je hart kunt overdragen inspireer je als het ware vanzelf de mensen in je omgeving (en of ze nu wel of niet meedoen met de geluksroute, dat is altijd mooi).

GeluksrouteNL reist met ons mee, zo houden we de verbinding tussen de Geluksroutes, en deze beweging als groter geheel. De cocreatie werkt op alle vlakken door, dat maakt de Geluksroute ook juist zo bijzonder.

Heb jij creativiteitszin en gelukkig makend talent die je bereidwillig wil delen met geluksroute Gemert-Bakel?
We nodigen je uit meteen iets te vertellen over wat je eventueel zou willen doen.

Ik ben benieuwd waar jij zelf gelukkig van wordt, en hoe dat vandaag voor je was
Ik hoor graag van je

 

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

 

Kinderactiviteiten

 

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS