Het gesprek te pas

Wordt verwacht in de zomer 2017.

Het Gesprek te Pas wordt elke derde zaterdag van de maand georganiseerd, telkens met een nieuw onderwerp. De wandeling zelf duurt een uur en kan dicht “bij huis” blijven of wat verder in de omgeving voeren.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur en zal om ongeveer 12.00 uur worden afgesloten.

De opzet is steeds hetzelfde:

Na ontvangst met koffie/thee en een inleiding op het thema (met enkele gedichten) maken de deelnemers in kleine groepjes een wandeling van een uurtje in de bossen, tuinen of de prachtige omgeving van het centrum. Bij heel slecht weer of voor wie slecht ter been is, wordt de wandeling denkbeeldig. We spreken te pas, al of niet aan de hand van de meegegeven vragen, over of naar aanleiding van het onderwerp.
Vervolgens wisselen we bij een gezellige kop koffie/thee en wat lekkers de ervaringen, verhalen of meningen uit, bespreken de teksten en om ongeveer 12.00 uur besluiten we dan deze ontmoeting van mensen en hun ideeën en denkbeelden.

Geïnteresseerden kunnen gezamenlijk een middagmaal nuttigen met biologische streekproducten. (Wel vooraf reserveren).

Met deze wandelingen hoopt Atelier3P mensen nader tot elkaar te brengen en wat inspiratie te bieden. Onze kosten bedragen per deelnemer ongeveer 3 eier (of € 3,50 euro), we zijn tevreden met elke bijdrage naar draagkracht.

 

 

Middeleeuwen

 

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS