Vol Vuur Gedreven

Kom onder het genot van een kampvuur ontspannen en chillen met gelijkgestemden. Alle koplopers die zich inzetten op gebied van maatschappelijke transitie in N-O Brabant zijn uitgenodigd om aan dit feest mee te doen.

Elke maand een ‘Vol Vuur Gedreven’ feest

“Vol Vuur Gedreven” wordt een nomadische trektocht, waarbij we iedere maand een ander gebied in Noordoost Brabant aandoen. Het eerst volgende vuur ontsteken we 5 maart in één van de mooiste gebiedsparels van Gemert-Bakel.

VVGedreven
Stel je eens voor. Elke maand een woekerend kampvuur ergens middenin een Brabantse gebiedsparel. Omringd door vrijdenkers, visionairs, pioniers, kartrekkers en sympathisanten, oftewel de groep baanbrekers die zich momenteel al volop bezighouden met duurzame menselijke vooruitgang. Die zich al volop bezighouden met het nastreven van een optimale kwaliteit en continuïteit van leven. Waarin niet geld, maar natuurlijke menselijke kernwaarden en -behoeften als hoogste goed gelden.

Twijfel je of je wel een koploper, changemaker of kantelaar bent? Dan is dit ‘Vol Vuur Gedreven’ feest juist ook voor jou om andere koplopers, changemakers en kantelaars te ontmoeten. Hier maken we nieuwe verbindingen en bundelen we krachten.
Want hoe klein ook, iedereen kan het verschil maken.

In het warme bad van Vol Vuur Gedreven maak je kennis met langer lopende projecten en prille initiatieven. Hier kun je met gerust hart reflecteren en ontdekken wat jou rol of taak kan zijn. Want hier delen we kennis en ervaring, maar ook handjes en visionaire ideeën.

Vergeet jezelf niet en luister naar je hart, want dat klopt!
Tot zondag!

De exacte locatie volgt kort na het invullen van het volgende inschrijfformulier:
Inschrijfformulier 5 maart

Ken je iemand die er absoluut bij moet zijn nodig deze persoon gerust uit. Wil je iemand graag ontmoeten, laat dat in een bericht in deze groep weten. Kom gezellig en ik weet zeker, je gaat vol vuur en nog meer gedrevenheid naar huis.

Volg dit event ook op Facebook

 

 

Het gesprek te pas

 

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS