Mobiliteit

Het programma Mobiliteit is bedoeld om bedrijven en organisaties die in Gemert-Bakel en omgeving bezig zijn met verkeer en vervoer met elkaar te laten samenwerken en om fossiele brandstofgebruik te beperken. In het programma vinden de volgende activiteiten plaats:

 • De Groene Vlinderimg-20161020-wa0009
  Groene Vlinder is een fiets taxie/bus die kan worden ingezet als personen vervoer en post en pakketdienst. Klanten die via onze kanalen (online) lokaal inkopen krijgen de producten met de Groene Vlinder thuisgestuurd. De boodschappendienst doet tevens dienst als zorg in combinatie met het brengen van bezoekjes bij ouderen in het buitengebied. >>>Lees hier meer.
 • Project MyWheels
  Op het gebied van autodelen wordt in Gemert-Bakel MyWheels actief. Atelier3P verzorgt de coördinatie met het doel het autodelen te bevorderen. Onder meer door particulieren te verleiden hun auto aan het MyWheels bestand toe te voegen.
 • Groen tanken
  Atelier3P wil dubbel duurzaam zijn in elektrisch rijden. In onderzoek is om op de locatie Nazareth klooster een oplaadpunt te creëren met ter plaatse opgewekte duurzame energie.
 • Distributiecentrum
  De ligging van het Nazarethklooster is uniek om dienst te doen als centraal distributiecentrum.

 

 

Geluksroute Gemert-Bakel

 

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS