Het Re-inspiratie Traject

Re-Integratie wordt Inspiratie

Moeten werken  wordt graag willen werken

Re-Inspiratie-300x211

Al doende en werkend ontdekten wij dat mensen ideeën, plannen, wensen, dromen en talenten hebben, maar dat het nog niet altijd zo vanzelfsprekend is dat die ook echt uitgevoerd worden. “Ik wil het wel, maar…. ik kan het niet, ik mag niet niet, ik durf het niet…

Wij zijn er van overtuigd dat ieder mens kwaliteiten heeft. Wanneer hij/zij deze kwaliteiten zou kunnen gebruiken om zijn leven vorm te geven hij een rijker, gelukkiger en voller leven zou hebben. Om allerlei redenen zijn deze kwaliteiten onderdrukt – niet erkend – niet toegestaan.

Onze maatschappij zit zo in elkaar dat er maar beperkte mogelijkheden zijn om je unieke zelf tot uitdrukking te brengen. Gelukkig begint hierin voorzichtig verandering te komen en wij werken graag mee om deze verandering voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken.

Hierom richten we de Tientjes Academie op. Een plek waar mensen weer terug kunnen komen bij zichzelf. Kunnen ontdekken wie ze werkelijk zijn en wat ze werkelijk willen. Kunnen ontdekken dat “negatieve” kanten een positieve kwaliteit in zich herbergen. Kunnen ontdekken dat ook zij een passie hebben die hun leven vervult en daardoor gelijkertijd een bijdrage is aan de maatschappij. Op welke manier dan ook!

Tientjesacademie in de media

Dit is wat wij willen bereiken met ons werk, waar we ons enthousiast en met al ons vermogen, voor inzetten.

Re-Integratie-schema

Doel van een Inspiratie-Traject:

Integreren richting de arbeidsmarkt of participeren in de maatschappij vanuit authenticiteit en passie.

Visie:

Iedereen verdient een kans achter zijn passie, missie en talent te komen. Weet je deze dan kun je hier fantastische resultaten mee bereiken.

Als werk past bij wie je bent, wat je wilt, waarvoor je leeft, dan tel je geen uren af en verlang je niet wanhopig naar vrije tijd. Je wordt minder gauw ziek. Dit geeft een heel andere energie!

Als je plezier hebt in je werk ben je bovendien een veel leuker en prettiger mens voor je omgeving, je partner, kinderen, familie en vrienden. Ook je vrije tijd wordt er gezelliger door.

Als je werk je passie is, hoef je nooit meer te werken!

Resultaat:

Een baan, werkzaam als zelfstandige, werkzaam als vrijwilliger of gemotiveerd werkzoekend. A3P gaat voor langdurige uitstroom en coacht kandidaten een half jaar tijdens werk en/of studie.

Lees meer: tientjesacademie.nl/index.php/r-i-t

>>>Educatie

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS