Sfeerimpressie

Coöperatie U.A. Atelier3P (i.o.) hoopt dat gemeente Gemert voor dit duurzaamheid voorstel gaat. In 2017 willen wij met deze plannen Kasteel Gemert, het Nazarethklooster en de Gerarduskerk in gebruik nemen. Met een vernieuwend concept op een vertrouwde plek bouwt Atelier3P aan een veelzijdig duurzaamheidscentrum voor Gemert en omgeving. Een initiatief met toekomst door bundeling van expertise, creativiteit en duurzaam ondernemerschap. De monumentale gebouwen worden eigentijdse en multifunctionele accommodaties waarbij de authenticiteit zoveel mogelijk behouden worden.

Open, laagdrempelige en inspirerende centra

Plekken voor ontmoeting en ontspanning, passie en inspiratie, kennis maken en delen. Bij Atelier3P werken ondernemers, bestuurders, kunstenaars, vrijwilligers en mensen met een beperking naast en met elkaar.
Een speciale plaats krijgt educatie, met onder andere lessen voor basisscholen en een practicumlokaal voor het voortgezet onderwijs. Er zijn gevarieerde tuinen, onder meer voor de jeugd, er komen uitdagende natuurspeelplekken en innovatieve toepassingen van duurzame energiesystemen.

Gimmert VE2RS-restaurant

Hèt restaurant met het bloemrijkste terras van Gemert-Bakel, en de Kookstudio maken het geheel compleet, tot de plek waar Gemert-Bakel op wacht.

Het restaurant ligt straks midden in een groene oase; dé plek om op adem te komen en te genieten van pure (h)eerlijke drankjes en gerechten. Alleen, met vrienden, collega’s of met het hele gezin, binnen of op het terras. De groenten, de kruiden, alles wat je eet en drinkt komt rechtstreeks uit de tuin, kas of uit de eigen omgeving.

Gimmert VE2RS-winkel

Verse levensmiddelen koop je in de Gimmert VE2RS-winkel met een ruime keuze aan lokale en streekproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Eten en drinken is één van de belangrijkste levensbehoeften die vallen onder de universele rechten van de mens. Financiële middelen mogen nooit een oorzaak zijn waardoor mensen gaan schipperen met de kwalitiet van voedsel. Atelier3P kiest daarom voor inzichten en middelen waardoor exclusief voedsel binnen bereik is voor iedereen en niet alleen iets is voor een bepaalde groep mensen.

Gimmert VE2RS-kookstudio

  • Zelf ervaren hoe leuk en lekker koken met duurzame ingrediënten is?
  • Ideeën opdoen voor originele gerechten?
  • Een uitje plannen met vrienden of collega’s?

De Kookstudio biedt workshops in een sfeervolle omgeving onder deskundige begeleiding. Voor beginners en gevorderden, grote en kleine groepen, maar altijd met een smakelijke afsluiting.

Gimmert VE2RS-werkatelier

Bij A3P ontmoet je mensen waarmee je praat over jouw ideeën, passies en initiatieven. Zo kun je voor inspiratie, advies of ondersteuning terecht bij de ondernemers in het VE2RS-werkatelier. We ontmoeten je ook graag bij onze publieksevenementen, thematische events waarin plezier, ontspanning en inhoud centraal staan.

>>>Volgende pagina.

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS