Vrienden van Atelier3P

Atelier3P – People Planet en Prosperity wordt door veel Gemert-Bakelse inwoners met enthousiasme ontvangen. Voor mensen die het initiatief willen steunen richten we de Vereniging Vrienden van Atelier3P op.

De vereniging heeft tot doel de missie van de coöperatie te ondersteunen middels fondswerving en het werken aan (lokale) betrokkenheid en draagvlak. In de uitvoerende taken wordt de vereniging ondersteund door leden van de coöperatie.

U kunt Atelier3P steunen door gratis lid te worden van de vereniging. Zo laat u uw betrokkenheid zien. Het jaar loopt van 1 oktober tot 30 september.

U kunt ons ook financieel steunen met een vrijwillige bijdrage. De vereniging besteedt uw bijdrage aan de coöperatie Atelier3P, die daarmee activiteiten organiseert waaraan u met korting kunt deelnemen. Vrienden worden per nieuwsbrief geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Atelier3P en jaarlijks is er een algemene ledenvergadering. Bovendien ontvangen zij een tegoedbon voor koffie/thee met taart in het restaurant. Iets lekkers om naar uit te zien!

Hier komt: Het bestuur van de vereniging en vriend worden.

 

 

Teambuilding

 

Be Sociable, Share!
De "kunst van samen leven" Follow us Facebook Twiter RSS